Steripower®

Perfectie in desinfectie!

LDM Facility Services B.V. is in Nederland de leverancier van de Steripower® .

Handen vol met bacteriën, virussen en ziektekiemen
Via hand op hand contact worden bacteriën, virussen en ziektekiemen makkelijk verspreid. Maar ook via deurknop, balie, telefoon, toetsenbord, etc.. Goed en veel wassen van de handen helpt maar is niet afdoende. Desinfecteren is dat wel. Met de Steripower® is desinfecteren in een handomdraai gebeurd!

In een paar seconden uw handen perfect gedesinfecteerd
Met Steripower® kunt u beide handen tegelijk desinfecteren. U hoeft het apparaat niet aan te raken. Een sensor zorgt voor de juiste dosering desinfecterende alcohol. U verspreidt de alcohol over uw handen en laat deze even opdrogen. Klaar in een paar seconden. U hoeft uw handen niet met water na te spoelen. Na droging blijven er geen schadelijke reststoffen achter. U kunt net zo vaak desinfecteren als u wilt.
 
De dosering is instelbaar naar behoefte
Iedere keer dat u uw handen in de brede opening van de Steripower® stopt, zorgt de optische sensor voor een dosering. Deze dosering is instelbaar tussen de 0,5 en 5 ml. U kunt deze vooraf instellen en afstemmen op uw behoefte. De Steripower® is zo uitgevoerd dat er alleen op de handen en niet in de directe omgeving of op de vloer wordt gesproeid.

Overal te plaatsen en flessen zijn uitwisselbaar
De Steripower® werkt zowel op een oplaadbare batterij (6 weken) als op het lichtnet. Technisch onderhoud is niet nodig. U kunt alle soorten flessen met een inhoud van 0,5 tot 1 liter gebruiken.

Houdt toezicht op het desinfectiegedrag
Met de los leverbare “counter” kunt u het aantal en het volume van de doseringen controleren. Zo krijgt u inzicht in het desinfectiegedrag van uw werknemers of bezoekers en optimaliseert u de hygiënische condities.

Uiteraard leveren wij ook de desinfectiealcohol
Als u wilt kunnen we onze Handsfree® desinfectiealcohol leveren in flessen van 1 liter. Omdat alcohol de huid verschraalt en uitdroogt is er een beetje vet aan toegevoegd dat de huid in natuurlijke conditie houdt.

Wilt u meer weten over de Steripower®? Neem dan snel contact met ons op.